BOEKEN

We hebben inmiddels onze sporen verdiend met de vormgeving van boeken waarvan de meeste betrekking
hebben op Gilze en Rijen.

Ut gevoel van Den Door

Het boek van 164 pagina’s is geschreven voor en door Gilzenaren vanwege de sluiting van deze populaire uitgaansgelegenheid eind 2012. De 500 exemplaren waren binnen notime uitverkocht.

Opdrachtgever: Peter van der Veeken (JoPee)

De historische canon van Gilze en Rijen

100 pagina’s met 150 foto’s en afbeeldingen, van toen en van nu. Dit boek is bij Novy in Gilze en bij de Bruna in Rijen voor 9,50 euro te koop.

Opdrachtgever: Heemkring Molenheide

Zorgcentrum St. Franciscus Gilze

Het is altijd een grote eer om gevraagd te worden om een echt ‘Gils’ boek te maken. Het geeft een uitgebreid overzicht vanaf de oprichting van het ‘gasthuis’ tot de opening van de nieuwbouw van ‘Zorgcentrum Sint Franciscus’ in 2011.

Fotografie: Cor de Kok

Heemkring Molenheide - diverse omslagen

Kunstmanifestatie Gilze en Rijen 2009

Deze brocure is uitgebracht naar aanleiding van een unieke expositie in 2009 bij ‘De Steenfabriek’ door de kunstenaars uit de gemeente Gilze en Rijen.

Opdrachtgever: Kunstcommissie gemeente Gilze en Rijen

Tweehonderd jaar Koninklijke Harmonie
Sint Cecilia in Gilze

Dit tweeluik van het tweehonderdjarig van Sint Cecilia bestaan bevat een historisch overzicht en een fotoboek met de festiviteiten rondom het jubileum in 2007.

Opdrachtgever: Harmonie Sint Celilia, Gilze

Boek ‘Rondom Gilze 2004 - 2005’

Uitgave Ouweland Ontwerp

Deze uitgave is in eigen beheer tot stand gekomen en was een groot succes: het boek bleek een zeer gewild sinterklaascadeau. In slechts twee weken tijd was het boek in een oplage van 1.000 stuks helemaal uitverkocht!

Atlas of European Values 2005

Universiteit van Tilburg
i.o.v. Beelenkamp Ontwerpers

Trends and Traditions at the turn of the Century. The unique Atlas of European Values covers all European nations from Iceland to Turkey, and from Portugal to Russia. It graphically illustrates the rich diversity of values and beliefs of the more than 800 million Europeans living inside and outside the European Union today. Uitgeverij: Brill. Loek Halman (Tilburg University), Inge Sieben (Tilburg University) and Marga van Zundert.