OVER CARLA

Na haar studie aan de SintLucas heeft Carla van den Ouweland een ruime ervaring opgedaan als ontwerper bij het ontwerpbureau Beelenkamp Ontwerpers. In 2005 heeft zij de stap gezet om haar eigen ontwerpbureau Ouweland Ontwerp op te richten.

Zij werkt vanuit een groene omgeving waar zij ook veel inspiratie uit haalt. Kwaliteit en originaliteit staan voor haar altijd voorop. Haar doel is om bij ieder project weer boven een bepaald niveau uit te komen en altijd scherp te blijven. Opvallende creaties, verrassende concepten versterken de positie van haar klanten in hun markt en dragen zo bij aan een beter resultaat.

De drijfveer van Carla: ‘In ieder project wil ik mijn toegevoegde waarde als ontwerper laten zien, ik wil mensen verrassen of verbazen. Alles moet kloppen, een idee ontstaat en heeft tijd nodig om te groeien. Creativiteit en design maken het verschil en ik probeer dat voor ieder project weer waar te maken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nog meer groene inspiratie

Het is toch fantastisch om tijdens een dag hard werken naar ‘buiten’ te kunnen kijken en hier tot creatieve uitspattingen te komen? Wij wonen in het buitengebied waar we volop inspiratie vinden in de prachtige, groene omgeving. Ouweland Ontwerp heeft een fotogalerij samengesteld, hier zie je hoe mooi het is rondom de studio, in ieder jaargetijde. Deze fotogalerij is ook te bekijken op de smartphone.

– www.ouwelandontwerp.nl/galerij galerij